Disclaimer voor het gebruik van Wifi bij ZOO&ZO

Accepteer de voorwaarden voor het gebruik van het Wifi netwerk

Door op de knop "Accepteer" te klikken, maakt u verbinding met het Wi-Fi-netwerk van ZOO&ZO en gaat u ermee akkoord zich te houden aan alle wetten en alle staats- en federale regels en voorschriften die van toepassing zijn op internetgebruik. Draadloze internettoegang is van nature een niet-beveiligde verbindingsmethode. Alle informatie die wordt verzonden of ontvangen via het draadloze netwerk kan mogelijk worden onderschept door een andere draadloze gebruiker. Waarschuwingen en geĆÆnformeerde draadloze gebruikers mogen hun creditcardgegevens, wachtwoorden en andere gevoelige persoonlijke informatie niet verzenden tijdens het gebruik van een draadloze "hotspot".

ZOO&ZO heeft geen controle over de informatie die via internet beschikbaar is en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor inhoud of nauwkeurigheid. ZOO&ZO kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertrouwelijke of financiƫle informatie die klanten over het draadloze internet verzenden.

Gebruiksvoorwaarden: Gasten hebben een notebook / laptopcomputer of ander mobiel apparaat nodig met een draadloze kaart of verbinding die de nieuwste standaarden ondersteunt. ZOO&ZO aanvaardt GEEN verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de gebruikte apparatuur. Door gebruik te maken van de gratis draadloze internetservice, gaat u akkoord met de bovenstaande disclaimer.