Zakelijk lunchen & vergaderen bij Lorentzo?

Heerlijk genieten en comfortabel zakelijk lunchen? Dan bent u van harte welkom bij lunchroom Lorentzo!

Onze lunchroom is ruim opgezet en heeft maar liefst 130 zitplaatsen. Hierdoor kunnen wij altijd een geschikte plek voor u klaarzetten. Ook beschikken wij over 2 ronde zitjes die plek bieden tot 7 personen met een hogere afscheiding zodat u hier nog rustiger en intiemer kunt vergaderen.

Tijdens het vergaderen kunt u natuurlijk genieten van een drankje en een heerlijke lunch. Wij bereiden de lunch vers en met veel plezier voor u. Wij serveren dit zonder de bespreking al te veel te storen.

U bent ook 's morgens of na de lunch van harte welkom bij ons voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Heeft u andere wensen? Dan bespreken wij graag met u wat wij voor u hierin kunnen betekenen.

Wanneer u liever op kantoor blijft maar wel van vers bereide broodjes wilt genieten, bieden wij de mogelijkheid om deze bij u in Ede op het industrieterrein te bezorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze bij ons af te halen op het afgesproken tijdstip. Graag ontvangen wij deze bestelling via het online bestel formulier of telefonisch uiterlijk voor 11.00uur. Gaat het om een grotere bestelling dan ontvangen wij deze graag tijdig zodat alles perfect geregeld kan worden. Ook is het mogelijk om een assorti aan broodjes op schaal aan te leveren, eventueel met verse jus d`orange en melk. De wensen hiervoor bespreken we graag met u.

Nieuwsgierig geworden naar onze lunchroom? Kom dan snel bij ons langs, wij heten u graag van harte welkom! U kunt ons vinden op de 1ste etage van dierenspeciaalzaak Zoo&Zo, er is een lift aanwezig.

Menukaart
 - Lunchen in onze lunchroom

Openingstijden lunchroom Lorentzo